Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Η Μετά-Panosha εποχή

Η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις τελικα και για ολα υπαρχει μια αιτια.Καποιες σκορπιες κουβεντες εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14214 μου δινουν αφορμη να υποθεσω οτι ο εμπνευστης και δημιουργος του μεγαλυτερου φορουμ πλοηγησης στην Ελλαδα,του Navimania,ανοιγει τα φτερα του γι'αλλες πολιτειες!Οχι οτι θα αφησει το φορουμ ορφανο,απλα δεν θα ειναι πλεον ο μοναδικος χωρος που θα κινειται ενεργα.Ειναι τετοιο το ρευμα που τον ακολουθει,καθε φορα που αλλαζει ppc,ωστε θα ελεγα πως καθοριζει σε μεγαλο βαθμο τις πωλησεις pda-phones στην Ελλαδα!Αυτο το λεω και απο προσωπικη πειρα.Η ενασχοληση του δε ειδικα με συσκευες HTC και η δημιουργια πολλαπλων roms και tweaks εχουν φερει τη συγκεκριμενη εταιρεια στην κορυφη της ελληνικης αγορας.Ειμαι υπρβολικος;Δεν νομιζω και βλεπω συντομα ιστοσελιδα με ειδικοτητα στη μαγειρικη τυπου panosha.com

14 σχόλια:

  1. Αυτά τα συζήτησες με κάποιον;...
    Ελάχιστες μέρες πριν, εντελώς συμπτωματικά λίγο πριν γραφτεί στο navimania το συγκεκριμένο ποστ, είχα κάνει σχετική κουβέντα με έναν φίλο την οποία δεν έχω πρόβλημα να πω και δημοσίως, προσωπικές εκτιμήσεις και σκέψεις ήταν για μια προσωπικότητα στο χώρο αμφιλεγόμενη αλλά που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της τα τελευταία χρόνια με τον έναν ή άλλο τρόπο αλλά όχι στον βαθμό που αναφέρεις (και την οποία αμφισβητώ εκ βάθρων και εν πλήρη γνώσει των καταστάσεων, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης).
    Το ότι ο ελληνικός διαδικτυακός χώρος δεν αρκεί για έναν άνθρωπο με φιλοδοξίες, αυτό είναι ηλίου φαεινότερο όταν μάλιστα ήδη δραστηριοποιείται στο αχανές και παγκοσμίως γνωστότερο από το όποιο ελληνικό φόρουμ xda-developers όπου και το feedback είναι απείρως μεγαλύτερο αλλά και το βεληνεκές του χώρου είναι υπεραρκετό για να καλύψει την όποια ματαιοδοξία αλλά και το δημιουργικό πάθος του εκάστοτε "cooker". Αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός του ανοίγματος του νέου προσωπικού blog και των πρώτων εγκλήσεων συμμετοχής αποκλειστικά εκεί για το beta testing της τελευταίας δουλειάς (ακα ελληνική rom του HD), οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι προς τα κει πηγαίνει το παραμύθι. Με άλλα λόγια, όπως ακριβώς λειτουργεί ο duttythroy. Με πρωταγωνιστικό ρόλο στο xda για το απαραίτητο betatesting αλλά και με ένα προσωπικό blog (ή site ακόμα καλύτερα) για την συγκέντρωση και παρουσίαση της δουλειάς. Το τι θα απογίνει το navimania είναι ένα θέμα (λόγω χρόνου και μόνο), παίζουν 2-3 σενάρια αλλά προσωπικά δεν με απασχολούν.
    Και εις ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ποιον θα μπορουσα να το συζητησω?Αλλωστε αυτο το συμπερασμα βγαινει απο το συγκεκριμενο θεμα,αλλα και αυτα που ανα φερεις οτι γινονται στο Black Stones.Αν το συζητησα με τον ιδιο,οχι αν και προσπαθησα να παρω μια επιβεβαιωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα έψαχνα ήδη να βρω τους νέους admins (χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψω τη θέση). Ήδη μπορώ να διακρίνω κάποιους υποψηφίους... lol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρήστο χαίρομαι που αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα το θέμα, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα σχέδια μου. Πρώτα θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε την σημερινή πραγματικότητα και μετά να κάνετε υποθέσεις για το μέλλον.

    Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μυρίζει καμμένο πάντως. Σαν κάτι να πήρε φωτιά; Σαν καμμένα μπατζάκια; Σαν ψάρι στη σχάρα με το αγγίστρι στο στόμα; Δεν μπορώ να το προσδιορίσω γμτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Πανο,η σοβαροτητα ηταν ανεκαθεν το μεγαλο μου ελαττωμα!Παντως ευχαριστω για την απαντηση,αν και την εκανες με ελαφρα πηδηματακια!
    @Ιωαννα δεν αφηνεις τις παρομοιωσεις κατα μερος γιατι στο τελος θα καψουμε φλαντζα στα σιγουρα;Ασε που δεν τρωω και ψαρια!
    @Μανο,για πες κανενα ονομα,να κουτσομπολεψουμε και λιγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο χιουμοριστικό και γω πνεύμα των ανωτέρω, θα έλεγα ότι άλλοι θεωρούν ότι διαμορφώνουν τη σημερινή πραγματικότητα και άλλοι μυρίζουν παντού φαγητό. Ίσως είναι καλό να αποφεύγει κανείς και τους μεν και τους δε, γιατί οι μεν πρώτοι ίσως να προσπαθήσουν να τον "διαμορφώσουν", οι δε δεύτεροι να τον "φάνε". Αστειεύομαι φυσικά.
    Χρήστο, ονόματα παίζουν πολλά αλλά δεν είναι η ώρα να τα "αποκαλύψουμε". lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μανο θα μπορουσες να ησουν ενας απο αυτους αν ησουν αραγε πιο σωφρων???χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιο τι; χαχα καλόοοο!!! Η αλήθεια είναι ότι μια παραφροσύνη την έχω αλλά να μείνει μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα πόσα καίγεται ο δικός σου και η Gi είναι το ερώτημα. Περίμενε τις εξελίξεις και θα δεις τι χιούμορ θα κάνουμε όλοι μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι ακούω? χάνουμε τον πολυχρονεμένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή